У мережі показали 39 річний ретрокемпер Toyota в ідеальному стані (Фото)

Зазвичай, коли ми говоримо про будинки на колесах, мова йде про великий фургон або причеп.

У цьому випадку роль платформи-тягача виконує пікап.

Представлений в оголошенні про продаж в Техасі пікап Toyota Sunrader 1981 року представляє незвичайну і дуже гармонійну комбінацію. В основі – перероблений Toyota Pickup в комплектації Extended Cab.

Джон Полк, нинішній власник, натрапив на цей «дует» в дилерському центрі в 2018 році і закохався в нього. Тим більше що пробіг на одометрі був не таким вже й критичним.

Під капотом пікапа Тойота 4-циліндровий двигун об’ємом 2,4 л, потужністю 110 к.с., і п’ятиступінчаста МКП, а прикладений «список Полка» демонструє солідний об’єм недавно виконаних робіт з технічного обслуговування.

Так, автомобіль нешвидкий, але це той випадок, коли розгін не має значення. Має значення інше: в 6-метровому трейлері є повністю обладнана кухня і ванна кімната, а спальне місце розташовується якраз над кузовом пікапа.

Стверджується, що трейлер в хорошому стані, не дивлячись на 39-річний вік. Резервуари для води були продезінфіковані, течі в причепі не виявлено.

Не все, звичайно, ідеально – оригінальні штори трохи пошарпані, сантехніка чиста, але досить зношена, при цьому є і вдосконалення – так, вбудований в останні роки кондиціонер працює відмінно.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть