BMW вивела на тести містичний прототип BMW M8 (Відео)

Минулого літа BMW випустила купе і кабріолет M8, в тому числі у виконанні Competition, тому немає сенсу продовжувати тестування прототипів – якщо, звичайно, вони не планують випуск нової версії.

Цей кабріолет M8 був помічений під час тестів на легендарній трасі Нюрбургринга. Камуфляж покриває велику частину екстер’єру, але, незважаючи на це, передній бампер і решітка радіатора, схоже, не зазнають змін у порівнянні з нинішніми моделями.

Задня частина, здається, була змінена – бампер має більш «чистий» вид і більш квадратну центральну секцію, яка все ще містить номерний знак. Середня частина дифузора має іншу конструкцію, хоча це може бути пластикова накладка, призначена для того, щоб ввести в оману.

На думку експертів, баварська марка тестує версію CS, якої поки не вистачає більш вираженого спойлера на кришці багажника, поряд з великими повітрозабірниками і фартухом спереду.

Нові колеса, вихлопна система, ковшоподібні сидіння і широке використання вуглецевого волокна зроблять його легше, ніж нинішні M8 Competition, але не чекайте нічого надто радикального.

Нагадаємо, компанія також продовжує розробку M5 CS і новинка повинна дебютувати в найближчі місяці. Згідно з повідомленнями, модель отримає покращений 4,4-літровий Twin-Turbo V8, можливо, з помірною електрифікацією, тому передбачуваний M8 CS піде по його стопах, з більшою потужністю, ніж 616 к.с. і 750 Нм.


Не пропустіть