Новий Mercedes-Benz S-Class помітили на тестуванні (Фото)

Офіційна презентація преміального німецького седана має відбутися у вересні цього року.

Новий Mercedes-Benz S-Class знаходиться в розробці з 2015 року, і ми до тепер ще не бачив його. Однак, це повинно змінитися у вересні цього року, коли німецький автовиробник нарешті зніме завісу таємниці зі своєї новинки. А поки нам доводиться задовольнятися шпигунськими знімками моделі. днями на каналі WalkoARTvidoes в YouTube з’явилося чергове відео з седаном з трохи меншою кількістю маскування, ніж раніше, але Mercedes все ще ретельно приховує передню частину моделі.

Минулого місяця просочилися знімки автомобіля з невеликою кількістю камуфляжної плівки, що дозволило оцінити рестайлінговий екстер’єр і абсолютно новий інтер’єр моделі. Пізніше в травні з’явився перший тизер, що демонструє передню частину моделі, яка нагадує «обличчя» нинішнього Mercedes-Benz S-Class з оновленим дизайном фар, який присутній на нових CLS і E-Class.

Ми знаємо, що S-клас зробить «технологічну революцію», як розповів генеральний директор Daimler Ола Калленіус. Він повинен бути оснащений новітніми функціями і технологіями безпеки, що зробить модель одним з кращих седанів класу Luxury. Mercedes заявляє, що S-Class буде випущений з напівавтономною системою водіння рівня 3, а система рівня 4 з’явиться пізніше. Він буде конкурувати з системами Tesla Autopilot і Cadillac SuperCruise.

Потужний V12 збережеться, а також з’явиться кілька м’яких гібридних систем на базі шести-і восьмициліндрових двигунів. Mercedes також запропонує S-Class з чотирициліндровими силовими агрегатами на деяких ринках, які оподатковують більші і менш ефективні двигуни, наприклад, як в Китаї. Німецький автовиробник запропонує S-Class в трьох колісних базах: стандартну і розширену, а Maybach стане подовженою варіацією.

Новинка надійде у виробництво на новому заводі Factory 56. Тут компанія буде випускати моделі «вищого і розкішного класу» в майбутньому. Ми очікуємо більше тізерів, витоків і шпигунських знімків, які розкриють нам новинку до її офіційного дебюту.


Не пропустіть