У Мережі показали перші зображення нового Honda HR-V

Разом з новим дизайном від Insight наступна генерація Honda HR-V отримує можливий приріст продуктивності.

Honda презентувала свій малолітражний кросовер HR-V в Сполучених Штатах ще в 2015 році, а це говорить про те, що модель, можливо, найближчим часом повинна змінитися. У нового Honda HR-V є всі передумови до того, щоб стати найбільшим і найбільш просторим авто в своєму класі, з можливою надбавкою продуктивності. У США Honda продає машину з 1,8-літровим чотирициліндровим агрегатом з віддачею 141 к.с. і обертовим моментом 173 Нм, в той час як Європа обзаведеться версією з турбонаддувом потужністю 180 к.с.

Рендер точно натхненний седаном Honda Insight. Цей HR-V взяв передню панель, фари, радіаторну решітку, задні ліхтарі і колеса у свого гібридного побратима і навіть отримав для ще більшого спортивного ефекту чорний дах в стилі Toyota. Зауважимо, що Insight досить приваблива машина, так що елементи його стилю досить добре вписуються в зовнішній вигляд кросовера.

Не виключено, що мотор і гібридну систему наступний Honda HR-V також візьмуть від Insight. Це буде не надто значним збільшенням віддачі, однак 1,5-літровий ДВЗ і електродвигуни Insight мають сумарну потужність в 151 к.с., приблизно на 10 к.с. більше, ніж нинішній HR-V. Це, природно, не HR-V з турбонаддувом, але він був би більш ефективним, ніж поточна модель. Новий HR-V, ймовірно, з’явиться в найближчі рік або два, і ми хочемо вірити, що він буде виглядати саме так.