Вразив американців: у Житомирі створили неймовірний шестиколісний “Гелендваген” (Відео)

У Житомирі збудували шестиколісний варіант Mercedes-Benz G-Class, що точно повторює оригінальну модель. Цей екстремальний тюнінг вразив іноземні ЗМІ, зокрема, про нього писали на відомому американському сайті Autoevolution. Майстер Олександр, що раніше вже працював над модифікаціями G-Class, відтворив цю версію, якій віддавав перевагу на своєму Youtube-каналі “Джипи-монстри”.

В основу проєкту взяли Mercedes G350d з 3,0-літровим турбодизельним V6 потужністю 286 к. с., якому подовжили колісну базу, додали вантажний кузов та третю вісь. Автомобіль отримав також великі колеса, розширювачі арок, дуги, карбоновий шноркель та підніжки з електроприводом. Зовнішність та інтер’єр оновили в стилі Brabus, додавши нові фари, капот, бампери та решітку радіатора.

Салон Mercedes G-Class 6X6 обшили шкірою і алькантарою, а його підсвітка стелі імітує зоряне небо, схоже на ту, що використовується у Rolls-Royce. Шестиколісний “Гелендваген” не надто швидкий, але має чудову прохідність завдяки посиленій підвісці та портальним мостам, що дозволяють йому розганятися до 100 км/год за 16 секунд.

Джерело focus.ua

Не пропустіть