Рідкісну Ferrari 612 Sessante продадуть з аукціону (Фото)

Аукціонний будинок Sotheby’s збирається продати рідкісний Ferrari 612 Sessante. Майданчиком для виставлення на продаж були обрані онлайн-торги Open Roads, які відбудуться в цьому місяці.

Як інформує в середу, 8 липня, прес-центр аукціонного будинку, в 2007-му італійський автовиробник випустив 60 подібних авто в честь свого 60-річчя. 4-місні Ferrari 612 Scaglietti, мають приставку Sessante, відрізнялися як лімітованим тиражем, так і технічною частиною.

Ювілейні моделі обзавелися 2-кольоровим забарвленням кузова, кованими алюмінієвими колесами на 19 дюймів і насадкою на вихлоп відтінку “темний хром”. У салоні суперкара використовували стьобані шкіру, а також тут варто відзначити наявність емальованого пам’ятного «значка» на центральній консолі.

Автомобіль, який буде виставлений на продаж, оснащується 540-сильним мотором V12 об’ємом 5,7 літра. Разом з силовим агрегатом функціонує напівавтоматична трансмісія F1A. «2-дверка» до 100 км/год прискорюється за 4 секунди і максимально розганяється до 315 км/год.


Не пропустіть