Зображення нового Opel Astra з’явилися в мережі (Фото)

Нагадаємо, що місяць тому компанія «Opel» представила новий кросовер Mokka. Автомобіль першим отримав новий фірмовий стиль, який назвали «Vizor і Compass». Також новинка отримала риси концептуального авто GT X

Фахівці порталу «Мотор1» вирішили представити, як буде виглядати Opel Astra нового покоління, відповідно до нового стилю.

Невеликий хетчбек продемонстрували в двох кольорах – чорний дах і яскравий помаранчевий кузов.

Модель отримала безліч відмінностей від поточної генерації хетчбека. Нагадаємо, оновлення модель отримала в минулому році. Крім нових досить різких ліній і переробленого стилю, автомобіль отримає нову платформу – PSA EMP2. Остання повинна лягти в основу нового Peugeot 308.

Раніше компанія «Opel» відмовившись від покровительства «General Motors» вже заявляла про перехід Astra на виробничу площадку в Рюссельсхайм (Німеччина), де збираються Insignia. Останнє авто з позначкою «Made in Germany» вийшло в 2015 році.

Крім того, в модельному ряду повинна з’явитися електроверсія Opel Astra, що цілком логічно, так як EMP2 розроблена з урахуванням електрифікації. Яка саме з’явиться версія – гібридна або повністю електрична, поки невідомо.


Не пропустіть