Почалися продажі бюджетного аналога Toyota Hilux (Фото)

Почалася реалізація позашляховика Great Wall Pao Offroad в кузові пікап, який отримав дизельний мотор. Заявки на нову версію почали приймати в червні.

Китайська компанія розглядає новинку у вигляді бюджетної альтернативи японської версії Toyota Hilux. Авто оснащується дволітровим турбомотором GW4D20M на 165 «коней», повнопривідною системою, блокуванням диференціалу і восьмишвидкісною автоматичною КПП від ZF. За заявою виробника, витрата пального досягає 8,9 л.

Варто відзначити, що бензиновий варіант вантажної позашляхової версії з’явився у дилерів компанії в червні цього року. Авто комплектується дволітровим турбомотором на 190 «коней». Довжина авто становить 5,602 м, ширина – 1,934 м, висота – 1,866 м. Міжосьова відстань досягає 3,47 м.

Екстер’єр транспортного засобу похвалиться посиленими бамперами, незвичайною радіаторною решіткою, пластиковим захисним обвісом по всьому кузовному периметру і чорними 18-дюймовими легкосплавними колісними дисками з оригінальним дизайном. Пікап комплектується шноркелем, лебідкою і масивним каркасом безпеки в кузові.

Вантажний позашляховик оснащується камерами кругового відеоогляди, системою стабілізації, двозонним клімат-контролем, запуском двигуна з кнопки, інформаційно-розважальним комплексом з великим сенсорним дисплеєм, обробкою салону шкірою, люком з електроприводом.


Не пропустіть