Кросовер Volkswagen Tharu став бестселером бренду (Фото)

Новий бюджетний кросовер Volkswagen Tharu став лідером продажів бренду за період з січня по липень 2020 року.

При цьому вибірка робилася тільки серед машин серії SUV (офіційно тип легкої вантажівки, призначеного для повсякденної експлуатації в якості пасажирського транспорту) в Китаї, де вона вперше з’явилася на ринку. За офіційними даними, понад 80 тисяч людей купили Tharu з моменту її випуску. Цей показник став рекордним в порівнянні з попереднім лідером продажів Volkswagen Tiguan: цю машину придбали 79 тисяч чоловік за той же період.

Китайський варіант Volkswagen Tharu володіє наступними технічними характеристиками: від 150 до 186 кінських сил віддачі в залежності від комплектації (в першому випадку ДВЗ працює в поєднанні з 7-діапазонним «роботом» з подвійним сухим зчепленням, в другому – все те ж саме, тільки з зчепленням мокрого типу). Також перший варіант оснащений тільки переднім приводом, а другий має можливість їздити на повному.

Спочатку передбачалося, що за межами Китаю модель продаватися не буде. Тому її випуск було локалізовано виключно в Піднебесній. Однак, бачачи серйозний попит, керівництво Volkswagen вирішило відправити Tharu на мексиканський і аргентинський ринки. При цьому зовнішні характеристики новинки будуть відрізнятися в залежності від країн поставки. Заявлено різні види бамперів, решітки радіаторів і світлотехніки.


Не пропустіть