Унікальний BMW M5 2001 року за ціною нового Porsche Cayman (Фото)

У Белв’ю, штат Вашингтон, на продаж виставили BMW M5 2001 року вартістю 59 950 доларів, що відповідає в США ціні нового Porsche Cayman. За продаж автомобіля відповідає Park Place Ltd. Як зазначено, у даного екземпляра був тільки господар.

Повідомляється, що седан є одним з восьми примірників з рідкісним відтінком Royal Red і чорним інтер’єром. Додаткову привабливість даного автомобілю додає пробіг в 32 574 км, що відносно мало для такого віку. Вважається, що M5 покоління E39, володіє найвидатнішим дизайном з усіх M5. Вкладення в такі первозданні зразки, як цей, в подальшому принесе досить великі гроші.

Седан оснащений вихлопом з нержавіючої сталі Dinan, повітрозабірником з вуглецевого волокна Dinan і захистом спереду. Є додаткове заводське обладнання, таке як обробка з горіхового дерева «Берл», металева фарба, сонцезахисний козирок на задньому склі з електроприводом і складні задні сидіння.

Варто відзначити, що машина отримала досить сучасні елементи, незважаючи на вік. Наприклад, є ксенонові фари, дзеркала заднього виду з підігрівом, двірники з датчиком дощу, денні ходові вогні, спортивні сидіння з підігрівом і 16 можливостями електронного регулювання.

Забарвлення виглядає доглянутим, те ж саме і з інтер’єром. Насправді, за винятком деяких складок на шкіряних сидіннях, салон не виглядає старим.

У рух E39 M5 приводить атмосферний V8 об’ємом 5 літрів і потужністю 394 кінських сили (500 Н · м) в парі з шестиступінчастою МКПП.


Не пропустіть