Як виглядає новий Lexus за два мільйони доларів (Фото)

Розкішний кабріолет Lexus LC 500 вартістю 2 млн доларів був доставлений власникові.

Нагадаємо, що 17 січня поточного року на аукціоні Barrett-Jackson був проданий перший кабріолет Lexus LC 500 Convertible. Тепер же стало відомо, що автомобіль нарешті надійшов у розпорядження власника.

Новітній Lexus LC 500 Convertible з серії Inspiration забарвлений в насичений колір Structural Blue зі вставками Liquid Platinum. Екстер’єр автомобіля прикрашають 21-дюймові легкосплавні диски кольору Liquid Graphite з чорними глянцевими акцентами, під якими ховаються потужні супорта синього кольору. Салон кабріолета оброблений висококласною білою шкірою. Ексклюзивний статус машини підкреслює і те, що VIN закінчується на 00001, а на дверних порогах встановлені карбонові накладки з написом LC Inspiration Series Launch Exclusive 1 of 1.

Автомобіль був проданий на аукціоні за 2 млн доларів, що майже в 20 разів більше своєї вартості, що стало рекордом для автомобілів Lexus. Покупцем унікального автомобіля став Кент Стевінсон, який є дилером марки Lexus в місті Лейквуд американського штату Колорадо.

Гроші, виручені за продаж першого примірника LC 500 Convertible, були перераховані в благодійні фонди Boys & Girls Clubs of America і Bob Woodruff Foundation. Також Кент Стевінсон отримав ескіз кабріолета в рамці, портфоліо зі знімками з конвеєра, сертифікат, підписаний інженерами і директором заводу Lexus, а також комплект багажних кейсів Zero Halliburton. Крім цих бонусів, Стевінсон стане володарем сертифікату на уроки водіння з Скоттом Прюетт в центрі Lexus Performance Driving Experience.


Не пропустіть