Культовий Toyota FJ-45 Land Cruiser 1973 року отримав сучасну начинку (Фото)

Цей старовинний пікап Toyota FJ-45 Land Cruiser зразка 1973 року буде проданий на аукціоні Mecum у Флориді (США) в кінці серпня. Початкова його ціна не вказана. Під його капотом знаходиться потужний двигун V8.

В наші дні нове покоління позашляховика Ford Bronco на устах практично кожного любителя бездоріжжя по всій планеті. Це, звичайно, не єдина подібна машина в історії – давайте не будемо забувати про позашляховики Toyota Land Cruiser і старіших машинах серії FJ, такі як цей FJ-45 зразка 1973 року. Цей екземпляр японського пікапа буде проданий з аукціону Mecum Auctions в кінці серпня.

Під капотом цього блідо-зеленого FJ знаходиться не рядний шестициліндровий мотор того часу, а 5,7-літровий двигун Chevrolet V8 з сучасним уприскуванням палива. Так, перед нами рестомод, і у нього є безліч оновлень. Пікап отримав оновлену пятиступінчасту механічну коробку передач, яка передає потужність на задні колеса або всі чотири, коли це необхідно. Судячи з фотографій, пікап має комплект потужних позашляхових шин BF Goodrich і виглядає готовим подорожувати практично скрізь, по дорогах чи ні.

У супровідному тексті до автомобіля немає повної інформації про процес його реставрації чи інших оновленнях, за винятком установки сучасної звукової системи для водія і пасажирів. Машина також оснащена кондиціонером, щоб в салоні було прохолодно. На той випадок, якщо цей FJ виявиться де-небудь, звідки він не зможе виїхати, на передньому бампері встановлюється лебідка Warn. Зазначено лише, що в 2003 році місцевим дилерським салоном Toyota була проведена велика реставрація цього авто, а нинішній його власник купив машину в 2005 році. Документи на технічне обслуговування і відновлення, як повідомляється, є.

На даний момент ані слова про те, яка початкова ціна на цей японський пікап-рестомод. Ми бачили схожі моделі тієї епохи, які коштували 40 000 доларів.


Не пропустіть