Ford розчарував європейських автомобілістів

Американська компанія Ford не планує продавати відроджену модель Bronco в Європі. На це натякнуло джерело всередині компанії.

Як повідомляє німецьке видання Automobilwoche, експорт Ford Bronco в Європу поки не планується. Більш того, автовиробник не стане витрачатися на локалізацію цього позашляховика для продажів в ЄС. У компанії підкреслили, що Bronco спочатку створювався виключно для Америки. Це стосується абсолютно всіх можливих версій моделі. Небажання поставляти автомобіль на європейські ринки може бути пов’язано з жорсткими екологічними вимогами, підводити під які Bronco економічно невигідно.

Відроджений Bronco, нагадаємо, вже став хітом. Кількість замовлень перевалило за 165 тисяч через три тижні після офіційного дебюту позашляховика. Продажі моделі в США почнуться в кінці поточного року. В Америці базова версія оснащується 2,3-літровим двигуном потужністю 270 к.с. Також доступний мотор на 3,7 літра потужністю 310 к.с. Bronco Sport буде комплектуватися 1,5-літровим 3-циліндровим турбомотором потужністю 181 к.с. і 2,0-літровим агрегатом потужністю 245 к.с. З трансмісій покупцям запропонують 7-ступінчасту “механіку” і 10-ступінчастий “автомат”.


Не пропустіть