Toyota обновила свій кросовер Corolla Cross (Фото)

Трохи більше місяця тому компанія Toyota продемонструвала свій новий паркетник сімейства Corolla, який призначався для таїландського автомобільного ринку. Зараз кросовер повинен дебютувати у В’єтнамі і для цієї прем’єри його трохи змінили.

По-перше, паркетник Corolla Cross для В’єтнаму буде вперше оснащений лівим кермом. Також зміни торкнулися зовнішнього вигляду автомобіля: з’явилися додаткові накладки на радіаторну решітку, противотуманки, бампера і багажник. Причому для автомобілів з традиційною силовою установкою ці елементи будуть хромованими, а у гібридної версії – синього кольору. Розміри кросовера і моторна лінійка аналогічні його таїландської версії.

На початку 2021 року даний автомобіль буде виходити на автомобільний ринок латиноамериканського регіону і в зв’язку з цією подією очікуються більш суттєві зміни. Моторна гамма буде доповнена ще одним бензиновим двигуном віддачею 177 кінських сил, який замінить електрифікований силовий агрегат. Можливо, автомобіль отримає повний привід.


Не пропустіть