Бюджетний Hyundai ix35 став бестселером бренду

Кросовер Hyundai ix35 в липні зайняв перше місце по продажах автомобілів Hyundai в Китаї.

Корейський концерн Hyundai широко використовує в Китаї рецепт створення «здешевлених» версій популярних моделей. Наприклад, у новій Kia KX5 є недорога альтернатива у вигляді кроссовера Sportage, заснованого на машині третього покоління. Історія повторюється з кросовером Hyundai ix35. Продажі моделі почалися два роки тому, але «донорський» автомобіль набагато старше. При цьому паралельно в Китаї продається і новий Hyundai Tucson.

Перевірена часом конструкція Hyundai ix35 дозволяє знизити ціну, що позитивно позначається на попиті. В липні на кросовері зупинили свій вибір більше 6 000 китайських покупців. У моторну гамму входить 2,0-літровий “атмосферник” потужністю 163 к.с. і 1,4-літровий турбомотор, що розвиває 140 к.с. Перший двигун працює в парі з 6-ступінчастою «механікою» або з 6-діапазонним “автоматом”, другий – тільки з 7-ступінчастим “роботом”. Привід – передній або повний.

У списку доступного обладнання значиться панорамний люк, камери кругового огляду, система моніторингу “сліпих” зон, система автоматичного екстреного гальмування, система утримання в смузі руху і адаптивний круїз-контроль.


Не пропустіть