У гамі Hyundai з’явиться великий мінівен (Фото)

Найближчої осені на Пекінському автосалоні Hyundai представить принципово нову для себе модель – повнорозмірний мінівен Custo, названий на честь мандрівника Жака Іва Кусто. Серійний автомобіль без будь-якого маскування був виявлений на одній з парковок Китаю, так що його зовнішність перестала бути секретом задовго до презентації.

Hyundai Custo відзначився вельми ефектною передньою частиною, в якій домінантою виступає велика решітка радіатора зі складним малюнком. Єдиний простір з нею утворюють досить вузькі фари. Передній бампер начебто повторює версію дорестайлингового кросоверу Hyundai Santa Fe, але джерела світла не повністю займають бічні сегменти. Відзначити хочеться і складне штампування колісних арок.

Інтер’єр розгледіти складно, але ефектний четирьохспицеве кермо, клавіші управління коробкою передач і вертикально орієнтований центральний дисплей, начебто звернений до водія, помітити все-таки нескладно. За попередньою інформацією, Hyundai Custo в будь-якому випадку буде трирядним, але другий ряд може представляти із себе як і цілісний диван, так і роздільну пару крісел.


Не пропустіть