Toyota опублікувала офіційні зображення нового Urban Cruiser

Індійський підрозділ марки продовжує тизерну кампанію, присвячену виходу нового доступного кросовера для місцевого ринку. Відомо, що прийом замовлень на новий Toyota Urban Cruiser почнеться вже 22 серпня.

Навесні цього року Toyota і індійська Maruti Suzuki уклали угоду про співпрацю, яка передбачає випуск нового кроссовера для Індії, який стане перелицьованою версією японського Suzuki Vitara Brezza. Тепер відомо, що новинка, що отримала назву Urban Cruiser, буде пропонуватися з 1,5-літровим мотором і доповненим стартер-генератором з ремінним приводом. Віддача силової установки становить 105 к.с. В якості трансмісії кросоверу покладається 5-ступінчаста механічна КПП або 4-діапазонний «автомат».

У число зовнішніх відмінностей Urban Cruiser від Vitara Brezza, крім шильдиків, можна віднести іншу решітку радіатора в стилі старших моделей Toyota. Крім того, кросовер Toyota можна буде замовити в унікальному коричневому кольорі, недоступному для Suzuki Vitara Brezza.

В оснащення моделі увійшли світлодіодні ДХВ, 16-дюймові колісні диски, круїз-контроль, 7-дюймовий екран мультимедійного комплексу, який підтримує Android Auto і Apple CarPlay, клімат-контроль і безключевий доступ в салон. Уже в «базі» кросовер укомплектований двома фронтальними подушками безпеки і задніми парктроніки.

Джерело speedme.ru

Не пропустіть