Rolls-Royce виготовив першу «Срібну кулю» (Фото)

Британський преміум-бренд розповсюдив фото першого кабріолета Dawn з колекційної серії Silver Bullet, анонсованої в березні. Тираж, як і було обіцяно, складе 50 примірників, про що свідчить спеціальна табличка.

Крім шильдиків One of fifty, ексклюзивний автомобіль нічим особливо не здивував, оскільки більшість змін було детально описано. Це і оригінальні колісні диски, затемнені, як і оптика, і чорні вкраплення в декорі, і двомісний салон з обтічниками замість задніх сидінь, а між ними – титановий вітрозахисний екран, на який методом рідинного точіння нанесені силует автомобіля і напис Silver Bullet.

Кузов з трохи видозміненими бамперами забарвлений емаллю ексклюзивного відтінку Brewster Silver, салон затягнуть в ніжну шкіру зі спеціальною прострочкою.

Про технічні характеристики як і раніше нічого не говориться, хоча є припущення, що «Срібна куля» зроблена на базі виконання Black Badge з 6,6-літровим турбомотором V12 потужністю 601 к.с. Втім, на такому автомобілі цілком може стояти і стандартний 571-сильний двигун, адже на ньому нікому не прийде в голову встановлювати рекорди швидкості. Тут важливо скоріше не як їздити, а де їздити, – недарма знімки зроблені на берегах італійського озера Гарда, одного з улюблених місць відпочинку цільової аудиторії Rolls-Royce.


Не пропустіть