Найбільш реалістична копія електропікапа Tesla Cybertruck (Фото)

Ентузіаст з Боснії та Герцеговини створив найбільш реалістичну копію Tesla Cybertruck, яку ми коли-небудь бачили. Пікап настільки добре зроблений, що будь-який знавець автомобілів може подумати, що зустрів справжній електрокар Ілона Маска.

Подробиць про репліку мало, в тому числі про те, на базі якого автомобіля вона заснована і яку трансмісію використовує. Також неясно, чи може машина законно в’їжджати в місто, хоча в відео Cybertruck спокійно пересувається по боснійським дорогах.

Копія має ті ж пропорції, що і прототип Cybertruck, представлений в минулому році, а також має аналогічні сталеві панелі кузова. Машина оснащена світлодіодною смугою на даху і світловою смугою, що з’єднує дві традиційні фари. Навіть колеса і шини виглядають ідентично справжньому Cybertruck. Однак на цьому все не закінчується.

Примітно, що людина, яка зробила цю саморобну Tesla, створив інтер’єр, практично ідентичний справжньому пікапу. Приладова панель в мармуровому стилі, футуристичне кермо, скляний дах і центральний сенсорний екран, як і у Tesla Model 3.


Не пропустіть