Chery презентувала новий кросовер за 7 тисяч доларів (Фото)

Китайська компанія Chery презентувала новий кросовер Tiggo 3x Plus. Офіційні фотографії і подробиці стали відомі у вівторок, 18 серпня. Дизайн автомобіля покликаний привернути до нього молодіжну аудиторію, а центральне місце в екстер’єрі віддано передній частині. Вона виконана в новому фірмовому стилі бренду – елементи решітки радіатора хромовані, а оптика отримала два яруси.

Задня частина кросу отримала лише косметичні зміни – в бампері з’явилися фальш-патрубки вихлопної системи, місце хромованої смужки зайняв пластик чорного кольору. Салон автомобіля змінився досить сильно – відзначимо нове рульове колесо з усіченою формою. Панель приладів оновилася, але зберегла аналоговий вид. Також розробники змінили блок управління кліматом і додали більш сучасну мультимедійну систему. З інновацій для даної моделі виділимо появу електронного «ручника» і можливість запуску двигуна з кнопки.

Трохи засмутила інформація про силову установку – Chery Tiggo 3x Plus отримав колишній 1,5-літровий “атмосферник”, здатний видавати 116 к.с. Хоча більшість експертів очікували чогось цікавішого. В якості трансмісії використовується 5МКПП або варіатор в залежності від обраної комплектації. Старт продажів почнеться вже зовсім скоро, тоді ж стануть відомі і ціни. Очікувана вартість кросовера 7000 тис. дол.


Не пропустіть