Оновлений Nissan Sylphy виявився лідером з продажу (Фото)

Седан Nissan Sylphy наступної генерації, презентований в минулому році, виявився беззаперечним лідером на китайському ринку з показником в 295 тисяч проданих машин.

Підвищений клієнтський попит допоміг седану обійти конкурентів Volkswagen Lavida і Toyota Corolla, які посіли друге і третє місце з результатами в 239 тисяч і 210 тисяч реалізованих авто. На четвертій позиції опинився Honda Civic, розкуплений в кількості 149 тисяч примірників. У ТОП-5 найбільш затребуваних автомобілів в Китаї увійшла виключно одна модель під маркою – це компактвен Wuling Hongguang.

Відзначимо, що на світовому авторинку Nissan Sylphy реалізується під найменуванням Sentra. Седан останнього покоління має повністю переосмислений зовнішній вигляд. Він вийшов габаритніший попередньої версії. Довжина «чотиридверки» на даний момент досягає 4 641 мм, збільшившись на 10 мм, ширина додала 55 мм і склала 1 815 мм, висота становить 1 450 мм. Між колесами додалися 12 мм – 2 712 мм.

У рух новий Nissan Sylphy призводить оновлений атмосферний мотор HR16DE з робочим об’ємом на 1,6 літра потужністю на 123 кінських сили і максимальним обертовим моментом в 168 Нм. У ролі коробки передач використовується п’ятиступінчаста механічна коробка передач або варіаторна трансмісія Xtronic.

В арсеналі можливостей вказуються: до 6 подушок безпеки, опція стабілізації, кондиціонер або кліматична установка, сучасна мультимедійна система з сенсорним дисплеєм, а також опція аварійного запобігання аварій.


Не пропустіть