Інтер’єр нових Sandero і Logan розкритий до прем’єри (Фото)

Інтер’єр нових Dacia Sandero і Logan, відомих в нашій країні під брендом Renault, розкрили до прем’єри. Напередодні в інтернеті з’явилися шпигунські фотографії моделей, на яких можна розглянути деякі деталі салону.

Судячи з фотографій, в Renault вирішили відмовитися від нехитрих круглих дефлекторів вентиляції на користь п’ятикутних витягнутих деталей з повзунками. Шайби управління кліматом стали більш сучасними і отримали світлову індикацію, шкали приладів тепер білі, а між спідометром і тахометром з’явився невеликий екран бортового комп’ютера.

З’явиться мультимедійний комплекс з 7-дюймовим дисплеєм, модернізований мультируль – зовні він не змінився, але кнопок стало більше. Також у новинок буде електромеханічний ручне гальмо, а замість 5-ступінчастої МКПП з’явиться 6-ступінчаста зі зміненою схемою перемикання передач: задня швидкість буде включатися рухом вліво і вперед.

Поки ні Renault, ні Dacia офіційно не розкривають інформацію про технічну складову майбутніх новинок, обмежившись трьома знімками екстер’єру. Уже відомо, що автомобілі перейдуть на модульну платформу CMF-B, знайому по Clio і Captur, при цьому дорожній просвіт не стане менше. Офіційна прем’єра Dacia Sandero і Logan нового покоління відбудеться 29 вересня.


Не пропустіть