Представлено найдешевший автомобіль від Brabus (Фото)

Ательє Brabus представило чергову версію показаного раніше концепту Ultimate E. Новинка, що має електричну силову установку, може похвалитися 180 Нм крутного моменту, чого достатньо, щоб розігнатися з місця до 100 км/год за 10,9 секунди. Brabus Ultimate E – не зовсім новий продукт. Вперше він був представлений як концепт ще в 2017 році, а через два роки була показана серійна версія автомобіля. Близько року тому на автосалоні у Франкфурті Brabus представив нову версію моделі з електричним приводом. Тираж новинки обмежився всього 23 екземплярами. Сьогодні тюнінгове ательє готове представити чергову версію Ultimate E.

Оновлена ​​модель заснована на Smart EQ ForTwo Cabrio 2020 року і відрізняється поліпшеними характеристиками електричного силового агрегату. Завдяки перепрограмованій системі управління крутним моментом, спеціальному перемикачу динаміки і модулів педалі акселератора, електрична кишенькова ракета тепер пропонує пікову потужність в 92 кінських сили.

Важливо відзначити, що ця потужність можлива тільки при виборі режиму руху Sport+, одного з чотирьох доступних режимів. Він розкриває весь потенціал електричної силової установки – 180 Нм крутного моменту, чого достатньо, щоб розігнатися з місця до 100 км/год за 10,9 секунди. Максимальна швидкість регулюється електронікою до 130 км/год.

Новинка отримала широкофюзеляжний комплект Brabus Widestar. Він включає в себе перероблений передній бампер, нові розширювачі крил, 18-дюймові колісні диски з шинами 235/30 R18 ззаду, нові панелі рокерів і багато іншого. Відповідні робочі гальма і більш жорстка підвіска від Brabus також є частиною оновлень. Ultimate E представлений як серійна модель і має стартову ціну 49 449 євро і це найдешевший автомобіль від Brabus.


Не пропустіть