Компанія Suzuki скопіювала знамениту Toyota Corolla (Фото)

Універсал Toyota Corolla Touring Sports перетворився в Suzuki Swace. Продажі моделі на ринку Європи стартують взимку 2020-го, а від исходника вона буде відрізнятися зовнішнім виглядом і набором стандартного оснащення.

Універсал Suzuki Swace – друга перелицьована Toyota в модельній лінійці Suzuki: першої став RAV4, який недавно перетворився в кросовер Across. Від оригінальної моделі 5-дверка відрізняється оформленням передньої частини: тут по-іншому оформлена проріз між фарами, центральний повітрозабірник і вставки з «противотуманками». В іншому це все та ж Corolla з гібридним силовим агрегатом на базі атмосферної 1,8-літрової установки, поєднаний з варіатором.

В оснащення Suzuki Swace увійшли система мультимедіа з 8-дюймовим екраном і Bluetooth, безпровідна зарядка, 2 USB-порти, підігрів рульового колеса і передніх крісел, а також кліматична установка S-Flow з датчиком визначення наявності пасажира. До того ж для моделі пропонується широкий перелік електронних помічників, що включає паркувального асистента, функції моніторингу сліпих зон і стеження за розміткою, радарний круїз-контроль і систему розпізнавання дорожніх знаків.

В Європі універсал Suzuki можна буде замовити в 7 варіантах забарвлення кузова на вибір. Продажі стартують взимку, і, ймовірно, ближче до їх початку буде відома вартість. Пятидверка Toyota Corolla Touring Sports з таким же силовим агрегатом у Великобританії коштує від 28 150 фунтів стерлінгів.

У минулому році Toyota і Suzuki обмінялися акціями і домовилися про клонування моделей. Завдяки цьому Toyota змогла вийти на перспективні автомобільні ринки Індії та Африки з копією субкомпактного кросовера Suzuki Vitara Brezza, бюджетного седана Ciaz, хетчбека Baleno і компактвена Ertiga, а у відповідь Suzuki отримає можливість реалізовувати під своїм брендом на ринку Європи гібриди RAV4 і Corolla Touring.


Не пропустіть