Volkswagen представив «пляжну» версію California 6.1 (Фото)

Лінійка фургонів VW California 6.1 поповниться варіантом «Beach», який надійде в продаж в кінці цього місяця. Новий «пляжний» California 6.1 буде доступний в двох специфікаціях: Camper і Tour. Його основна мета – зробити модельний ряд California доступним для великих сімей, а також тих, кому потрібен автомобіль для далеких поїздок.

VW California є улюбленим автофургоном для багатьох автомобілістів. Поява нової версії тільки посилить діапазон. Перші поставки очікуються до березня 2021 року, о специфікаціях Camper і Tour з підйомним гідравлічним дахом з ручним керуванням, 17-дюймовими легкосплавними дисками, радіо DAB з App Connect і похідним столом з двома складними стільцями. Потужність буде надходити через 2,0-літровий дизельний агрегат TDI потужністю 150 к.с. в парі з семиступінчастою коробкою передач.

Модель California Beach 6.1 Tour в стандартній комплектації поставляється з п’ятьма сидіннями. При цьому компонування на шість або сім місць. Це зробило б фургон єдиним заводським кемпером на ринку, здатним вмістити таку кількість людей. Він також має розсувні двері з обох сторін. Запитувана ціна за новинку становить 67 357 доларів.

Що стосується специфікації Camper, то в ній всього чотири сидіння в стандартній комплектації з можливістю збільшення до п’яти, а також висувна міні-кухня з одною газовою плитою і висувним тентом. Beach 6.1 Camper варто від 67 667 доларів.