Tesla готує випуск оновлених електромобілів Model 3

Компанія Tesla Ілона Маска готує випуск оновлених електромобілів Model 3 з метою збільшити попит на продукцію. В першу чергу зміни торкнуться дизайну і зручності машин.

Модернізований електричний седан Tesla Model 3 отримає механічну кришку багажника. При цьому транспорт позбудеться хромованої зовнішньої обробки. Інженери планують збільшити зручність водіння автомобілем. Зміни передбачають установку нових склопакетів. Очікується переробка оббивки і центральної консолі. Машина вийде з підстаканниками з віддаленим хромуванням. Камера заднього виду набуде широкого призначення. Раніше Ілон Маск заявляв, що даний пристрій створювалося спеціально для застосування власниками служб Uber і Lyft.

Модернізована Tesla Model 3 стане контролювати рухи водія і визначати, скільки часу витрачається на використання смартфона. У вдосконаленої версії посилять багажне відділення. У електромобілі з’явиться зарядний пристрій для смартфонів без відкидної частини. Розробники поліпшили звукоізолюючі якості транспорту. За попередніми відомостями, у Фрімонті вже почали збірку оновленої Tesla Model 3.