Розкішний мінівен Volkswagen Viloran став популярнішим Honda Odyssey (Фото)

Продажі преміального мінівена Volkswagen Viloran стартували в кінці весни 2020 року. Як з’ясувалося в результаті дослідження авторинку, у вересні модель розійшлася рекордним тиражем 3 815 одиниць, що на 38% більше, ніж в серпні. Таким чином, німецький мінівен “обійшов” одного з основних конкурентів – японський Honda Odyssey, який вибрали 3,7 тисячі покупців за аналогічний період.

Нагадаємо, екстер’єр нового автомобіля оформлений в стилі флагманського кросовера VW Touareg. Габарити моделі, побудованої на сучасній базі MQB, досягають в довжину 5 346 мм, ширину – 1 976 мм і висоту – 1 781 мм, розмір колісної бази – 3 180 мм.

Салон мінівена розрахований на 7 посадочних місць, причому на другому ряду встановлені два роздільних крісла. Для комфортної посадки і висадки пасажирів в автомобілі передбачені бічні двері з великим отвором і електроприводом.

Під капотом Volkswagen Viloran встановлюється 2,0-літровий турбодвигун з віддачею 186 і 220 к.с. в залежності від комплектації. В якості трансмісії пропонується виключно 8-швидкісна автоматична КПП, привід – тільки передній. Заявлена витрата палива в середньому становить 7,6 літра на 100 кілометрів шляху.

У списку базового оснащення мінівена значаться: клімат-контроль на три зони, система запобігання фронтальних зіткнень, активний круїз-контроль, камери відеоогляду на 360 градусів, віртуальна приладова панель, а також оздоблення салону шкірою.

На китайському ринку дилери просять за VW Viloran від 286,8 тисячі юанів (1,2 млн грн). У топовому виконанні автомобіль обійдеться мінімум в 376,8 тис. юанів (1,6 млн грн).