Mitsubishi планує випустити відразу 5 нових електромобілів

Японський автовиробник Mitsubishi Motors планує найближчим часом вивести на ринок п’ять нових моделей з електричними і гібридними силовими установками.

До теперішнього часу в лінійці популярного японського автовиробника було всього три моделі, оснащені електричними і гібридними двигунами. Першою ластівкою в кінці 2020 року стане позашляховик Eclipse Cross. Машина призначена для реалізації на внутрішньому ринку, буде комплектуватися гібридним мотором з модулем для електрозарядки.

Зараз на частку продажів автоконцерну, автомобілів з електродвигунами припадає лише 7%. У планах автовиробника за найближче десятиліття довести цей показник до 50%. Цьому сприяє і те, що в світі відбувається посилення стандартів щодо викидів в навколишнє середовище.

Починаючи з квітня 2022 року, буде випускатися версія позашляховика Outlander з гібридним силовим агрегатом. Ще через рік, заплановано початок виробництва мінівена Xpander з гібридним двигуном. Загальна стратегія автовиробника, це курс на електрифікацію своїх транспортних засобів.