Porsche Taycan Cross Turismo засвітився без камуфляжу (Фото)

Автомобіль був помічений під час проходження дорожніх тестів.

Новий Porsche Taycan Cross Turismo був помічений в ході дорожніх випробувань практично без камуфляжу. Новинка являє собою досить точну копію прототипу Porsche Mission E Cross Turismo, показаного в 2018 році. Спочатку прем’єра «позашляхового» електрокара повинна була відбутися в 2020 році, проте через коронавірус презентацію довелося відкласти на початок 2021 року.

По суті, Taycan Cross Turismo є аналогом Panamera Sport Turismo – це універсал зі збільшеним дорожнім просвітом і пластиковим захистом на кузові. Однак на свіжих фото підвіска автомобіля переведена в найнижче положення. На користь цього говорять і рейлінги на даху, які так люблять європейські клієнти німецьких марок.

Очікується, що технічно новинка повністю повторить оригінальний Taycan, відповідно, виконань у нього буде стільки ж: Cross Turismo 4S, Turbo і Turbo S. Виходячи з цього можна припустити, що віддача повністю електричною силовою установки складе від 522 до 616 к.с. Цікаво, що раніше була анонсована задньопривідна версія Taycan для китайського ринку, проте, це навряд чи торкнеться версії Cross Turismo.