Позашляховик Mercedes-AMG G-Class 4×4 2021 року помічений на тестах (Відео)

На території німецького випробувального центру Нюрбургринг фотошпигуни недавно зняли чергову новинку, яка готується до дебюту – Mercedes-AMG G-Class 4×4 2021 модельного року. Очікується, що презентація проходить етапи тестування авто може відбутися ще до кінця поточного року.

Зображений на Нюрбургринзі Mercedes-AMG G-Class 4×4 частково схований під камуфляжною плівкою. Зокрема, замаскованими залишаються розташований на даху багажник і розширювачі колісних арок. Присутній камуфляж і на “запасці”, закріпленій ззаду держателем. Виведене на тести авто отримало інші бампери і «габарити», а також з’явилися підніжки з боків для більш зручної посадки пасажирів в салон. Можна помітити супорти червоного кольору, які «просвічуються» крізь 8-спиць колісні диски. Крім усього іншого, привертає увагу досить високий кліренс новинки.

Що стосується оснащення під капотом, то очікується, що новий Mercedes-AMG G-Class 4×4 2021 модельного року отримає V8 робочим об’ємом 4 літри з подвійним турбонаддувом. Однак поки невідомо, яким саме буде силовий агрегат – «звичайним» або «зарядженим». У другому випадку він зможе видавати 577 «коней» при моменті, що крутить 849 Нм. Точніше про це шанувальники баварського бренду дізнаються вже після прем’єри, яка очікується до кінця 2020 року або на початку 2021-го.