BMW X1 PHEV помітили під час тестування (Фото)

Шпигунські фотографії нового покоління BMW X1 демонструють оновлений гібридний кросовер, який повинен дебютувати разом з бензиновими і повністю електричними версіями.

BMW X1 наступного покоління з’явиться в 2022 році. Це означає, що новий кросовер в серійному кузові ми, ймовірно, зможемо побачити десь в наступному році. Автовиробник вже заявив, що при запуску він буде доступний як з двигуном внутрішнього згоряння, так і з повністю електричною силовою установкою. Проте, нові шпигунські фотознімки підтверджують, що надбанням громадськості також, ймовірно, стане BMW X1 PHEV.

Новий BMW X1 PHEV дуже схожий на свого бензинового побратима, який був помічений раніше. Гібрид трохи більше, ніж модель поточного покоління і має пряму широку передню решітку. Проте, камуфляж продовжує приховувати більш тонкі деталі кросовера, такі як дизайн фар і задніх ліхтарів. Передня і задня панелі виглядають трохи більш опуклими, ніж у моделі поточного покоління, хоча камуфляжна плівка може збити з пантелику.

Поточний X1 PHEV, випущений на ринок в 2020 році, поєднує 1,5-літровий трициліндровий двигун з електромотором, розробленим спеціально для кросовера. Агрегат видає 220 к.с. і 385 Нм крутного моменту, передаючи його через 6-ступінчасту автоматичну коробку передач на передні колеса. BMW, швидше за все, може перенести цю установку на нове покоління X1, хоча може скористатися можливістю, щоб налаштувати його ефективність і вихідну потужність.

Коли з’явиться новий BMW, він буде пересуватися на модифікованій версії передньопривідної платформи автовиробника, хоча повинен бути доступний повний привід. PHEV, ймовірно, стане одним з декількох частково електрифікованих силових агрегатів, які BMW пропонує в новому X1. Невизначена дата запуску BMW приблизно в 2022 році означає, що ми повинні побачити дебют кросовера десь в наступному році.