«Капсула часу»: на продаж виставлено 27-річний Corvette в стані нового (Фото)

На eBay з’явилося оголошення про продаж Chevrolet Corvette 1993 року випуску в стані нового автомобіля. Пробіг спорткара з м’яким верхом становить всього 43 кілометри, а в салоні збереглася навіть заводська плівка на сидіннях. Вартість «капсули часу» становить майже 42 тисячі доларів.

Після покупки автомобіль все життя зберігався в гаражі з підтриманням оптимальної температури, раз на місяць його заводили і прогрівали двигун. Згідно з оголошенням, цей Corvette знаходився в приватній колекції, яка зараз розпродається через хворобу власника.

27-річний екземпляр четвертого покоління моделі належить до спецсерії 40th Anniversary Edition, яку виділяє колір кузова Ruby Red і виконаний в тон інтер’єр. Разом з тим у нього багате оснащення – це, серед іншого, шкіряні сидіння з електроприводом і аудіосистема Bose. Всього таких «Корветів» було випущено 6749 штук.

Під капотом – 5,7-літровий V8 потужністю трохи більше 300 сил при 461 Нм крутного моменту. Він з’єднаний з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

В оголошенні передбачена можливість продажу за принципом аукціону, однак на даний момент ніхто не запропонував суму вище запитуваної.