Кабріолет BMW M4 2021 представили на патентних фото

Концерн BMW тестувала кабріолет M4 2021 модельного року з мінімальним шаром камуфляжної плівки. Зараз з’явилася можливість поглянути на серійну модель завдяки патентним фотографіям. Їх опублікували Управління інтелектуальної власності Європейського союзу.

Як зауважив учасник форуму i4talk, зображення показують, що кабріолет піде по стопах купе і отримає спірну решітку з поперечними зубами і горизонтальними смугами. Дизайнери також додали спортивний передній бампер, скульптурний капот і знайомі фари.

У той час як передня частина підглянена у побратима M4 Coupe. Кабріолет має оригінальне багажне відділення з третім стоп-сигналом, який вбудований в спойлер. В іншому модель багато в чому схожа на купе, оскільки є тонка задня оптика, вихлопна система з чотирма трубами і помітний дифузор.

Потужність забезпечує 3,0-літровий шестициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом з віддачею на 473 і 503 кінських сил. Купе пропонується з механічною і автоматичною трансмісією, а також з заднім і повним приводом. Ці зміни розробники перенесуть в кабріолет.

Всі подробиці стануть відомі в наступному році, коли буде представлений кабріолет M4. Стандартна модель повинна вийти повільніше, ніж M4 Coupe, який може розігнатися від 0 до 96 км/год за 4,1 секунди.