Показали інтригуючий міський електрокар від нового мегаконцерну Stellantis (Фото)

Результатом злиття компаній FCA і PSA стане формування групи Stellantis, що призведе до створення 4-го за величиною світового автовиробника в світі за обсягом продажів. Новий автогігант випустить безліч нових моделей.

Оскільки витрати на розробку і виробництво електромобілів продовжують падати, цілком можливо, що Stellantis буде прагнути виробляти доступний електромобіль A-сегмента. Це саме те, що зображують ці рендери від незалежного дизайнера Деяна Христового.
EV був представлений в п’яти різних формах як п’ять окремих моделей, які можуть продаватися марками Peugeot, Citroen, Opel, DS і Fiat. Хоча автомобілі будуть мати однакову основу, вони можуть відрізнятися один від одного унікальним стилем.

В цілому невеликий міський автомобіль, спроектований Христовим, має округлу форму з короткими переднім і заднім обвісами і зігнутою лінією даху. Передня частина варіанту Peugeot, зображена в золоті, включає фірмову решітку французького автовиробника, а також гострі фари і U-подібну вторинну решітку.

Незважаючи на те, що він заснований на тій же платформі і розділяє більшість панелей кузова, версія Fiat має зовсім інший вигляд завдяки фарам в стилі 500, унікальною решітці радіатора і виготовленим на замовлення колесам, в той час як Opel виділяється своїми подовженими С-подібними світлодіодними фарами.