Jeep випустить 7-місний кросовер Grand Compass (Фото)

Компанія Jeep вивела на випробування новий 7-місний кросовер. Фотографії тестового прототипу нової моделі опублікував британський автомобільний портал «Autocar» чиї читачі помітили його на дорогах Італії.

Кузов прототипу був обклеєний щільним камуфляжем, тому розглянути його дизайн не представляється можливим, але одне можна сказати точно: новий кросовер буде мати три ряди сидінь. За даними журналістів, в якості бази для нього виступив кросовер Compass, тому автомобіль отримає назву Grand Compass. Його презентація відбудеться вже в 2021 році. Конкурувати кросоверу належить з Volkswagen Tiguan Allspace і Peugeot 5008.

Технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. За інформацією «Carscoops», в моторну гамму Grand Compass увійде 1,3-літровий бензиновий турбомотор, що працює в зв’язці з 7-діапазонним “автоматом” і повним приводом. Крім нього покупцям 7-місного «Компаса» запропонують 1,4-літровий наддувний бензиновий агрегат, асистувати якому буде 9-швидкісна АКП і повний привід.


Не пропустіть