Volkswagen відмовився від суворого позашляховика на електротязі

Volkswagen вирішив відстрочити на невизначений час випуск свого абсолютно нового позашляховика з брутальними характеристиками і оптимістичним потенціалом. Глава компанії в інтерв’ю розповів, що відділ дизайну вже встиг розробити перший варіант прототипу.

В основу нового позашляховика повинен був лягти концептуальний позашляховик ID в комплектації Buggy минулого року. Проте, замість розробки і подальшого подання новинки фахівці компанії вирішили поліпшити технічні характеристики автомобілів з електричної лінійки ID.

Зокрема, максимальний заряд ID з приставкою 3 в кузові хетчбека хочуть довести до 120 кВт, а потім і до 170. Крім того, планується прем’єра моделі ID.4 в кузові позашляховика, а також показ позашляхових “заряджених” версій з приставкою GTX. Також баварці хочуть закінчити розробку компактних ID.1, а також моделі ID.2, седана і мікроавтобуса з електричними силовими установками. Побудують новинки на базі платформи MEB-entry. За планами, після того, як фахівці закінчать розробку всіх запланованих проектів, приступлять до створення нових позашляховиків.


Не пропустіть