На базі старого Toyota Land Cruiser зробили технологічний автодім (Фото)

Доопрацюванням займалася австралійська компанія EarthCruiser.

Австралійська компанія EarthCruiser, що займається переробкою автомобілів в кемпери, представила свій новий проект на базі старого позашляховика Toyota Land Cruiser 70. Силами фахівців компанії 36-річний автомобіль перетворили на технологічний кемпер для любителів далеких подорожей на машині.

Автодім обладнаний складним дахом XTR250, який можна підняти натисканням кнопки на вхідних дверях. В такому стані на другому ярусі можна облаштувати спальне місце розмірів 195 на 138 см, де з комфортом помістяться дві дорослих людини. На першому рівні автобудинку розташовується кухня з індукційною плитою, раковиною і холодильником, а також обідня зона з двома диванами, які трансформуються в ще одне спальне місце.

Крім усього перерахованого вище автодім отримав душову кабіну зі зливом. Управляти практично всіма функціями кемпера можна за допомогою системи FinScan з сенсорним екраном, який розташовується над одним з диванів. Крім цього в автомобіль встановлена ​​сучасна мультимедійна система з підтримкою 4G, обігрівач, 80-літровий бак для води та багато іншого. Вартість такого автобудинку складає 240 000 австралійських доларів або 5 млн грн.