Mercedes E-Class 2021 відмовляється від культової емблеми на капоті

Погана новина для тих, хто планує оснастити свій новий E-Class 2021 року передньою решіткою і орнаментом на капоті в класичному стилі, оскільки Mercedes виключив цей варіант зі свого модельного ряду.

Протягом десятиліть трьохпроменева зірка на капоті вважалася візитною карткою розкоші, але з роками це зображення поступово зникло на користь ще більшої зірки в центрі решітки радіатора. Фактично, тенденція до того, щоб статуетка стирчала з капота, повільно, але неухильно вмирає.

Шанувальники бренду отримають Mercedes E-Class 2021 року зі більш спортивною решіткою радіатора. Додайте до цього більш суворі закони безпеки в різних частинах земної кулі, а прикраси капота стають все складніше для автовиробників з глобальним присутністю.
Mercedes USA підтвердив Motor Trend, що опція, раніше доступна як частина комплектації «Luxury», дійсно знята з виробництва. Розкішні Mercedes E-Classes отримали класичну решітку радіатора з знайомими рядами хромованих планок і логотипом компанії, гордо розташованим зверху.

Фактично, єдині моделі Mercedes, які ви все ще можете купити з прикрасою капота на ринку США, – це новий седан S-класу і позашляховик Maybach GLS, а інша частина лінійки пропонує тільки панель із зіркою в решітці радіатора.

Проте, варіант прикраси капота і раніше доступний в Європі, де покупці можуть вибрати зовнішній вигляд «Ексклюзив». Це включає в себе не тільки класичну хромовану передню решітку і зірку на капоті, але також додає блискучі хромовані елементи обробки на бамперах і бокових вікнах. В Європі Mercedes пропонує рівень обробки салону «Elegance» з традиційним орнаментом на капоті у вигляді зірки.


Не пропустіть