Компанія MINI обіцяє радикальні зміни в дизайні

Директор британської автомобілебудівної компанії MINI анонсував революційні зміни в зовнішності своїх автомобілів. Хетчбек Cooper готується до чергового оновлення і саме йому належить першому випробувати на собі глобальні зміни в фірмовому дизайні марки. Глава компанії пообіцяв, що це буде наймасштабніша зміна з початку століття, коли в 2001 році концерн BMW відродив легендарну мініатюрну машину.

Нове покоління MINI Cooper планують представити в 2023 році. Представники марки заявляють, що автомобіль отримає революційно новий дизайн екстер’єру, але при цьому він залишиться відданий традиційній філософії дизайну MINI. Також відомо, що оновлений MINI Cooper отримає електрифіковану модифікацію, хоча версії з традиційними двигунами внутрішнього згоряння також залишаться доступні для покупки.

Це буде вже четверте покоління знаменитої моделі. Глава дизайнерського відділу MINI поділився своїми переживаннями про те, що працювати з подібними автомобілями дуже не просто, необхідно застосовувати ретельну обережність, щоб зберегти класичні риси. Слідом за MINI Cooper оновлення в новому фірмовому стилі отримав модель Countryman.


Не пропустіть