Mercedes CLS 63 AMG отримав нове життя після жахливого ДТП (Відео)

Зарубіжний експерт Артур Туссік взявся за відновлення розбитого CLS 63 AMG. Це найбільш вражаюча робота майстра на сьогоднішній день.

Жахливі події трапилися з оригінальним «чотирьохдверним купе» Mercedes. Машина позбулася даху і отримала ушкодження практично всіх панелей кузова. Привести обтічний седан в форму було непростим завданням, але досвідчений технік з кузовного ремонту успішно повернув CLS до життя.

Тривожно бачити, як у машини без даху відрубують стійки. Жахлива аварія завдала шкоди практично скрізь, куди не глянь. Насправді, Артур виявив, що транспортний засіб вже брав участь у попередній аварії, перш ніж позбулося даху, оскільки постраждала структурна цілісність передньої частини. Іншими словами, у цього CLS було важке життя.

Майстер знову поставив дах автомобіля, зсунувши середні стійки назовні у вихідне положення. Новий верх перейшов з машини-донора. Задню панель теж довелося замінити. Спеціаліст використовував офіційні документи Mercedes із зазначенням точних розмірів, щоб переконатися, що після капремонту кузова CLS буде максимально наближений до оригіналу.

Ви можете сказати, що треба було багато роботи, враховуючи, що навіть покадровое відео досить довге, майже 20 хвилин. Воно навіть не включає в себе включення ліхтарів, бічних дзеркал і передніх решіток. Крім того, CLS потужністю на 500 кінських сил, як і раніше потрібно пофарбувати і оснастити зовнішніми елементами обробки, а також внутрішніми елементами, перш ніж він повернеться на дороги.


Не пропустіть