В інтернеті з’явилися зображення нового Ford Mondeo (Фото)

У Китаї був сфотографований передсерійний прототип нового Ford Monde в шостому поколінні. Однією з особливостей автомобіля став трисекційний екран по всій ширині передньої панелі.

Камуфляж не дозволяє робити однозначні висновки про зовнішньому вигляді нового Mondeo, але схоже, що універсал отримає вузькі фари спереду і фари квадратної форми ззаду, а інтер’єр Mondeo буде багато в чому схожий на оновлений Edge Plus.

Кросовер і універсал мають однаковий високий центральний тунель з шайбою вибору режиму руху і блоком бездротової зарядки, а також ідентичні екрани для віртуальних інструментів і мультимедійної системи. Окремий дисплей для переднього пасажира – не єдина принципова відмінність салонів майбутнього Mondeo від Edge Plus: цілком ймовірно, що універсал буде мати сенсорний блок управління кліматом.

Прем’єра нового Ford Mondeo відбудеться в другій половині 2021 року. Ймовірно, що китайський варіант кросовера-універсала буде відрізнятися від світового, а трисекційний дисплей залишиться тільки для місцевого ринку, але можливо це не так.


Не пропустіть