Mercedes-Benz Sprinter перетворили в розкішний автодім за $ 275 тис (Фото)

Автодім комплектується, душем, кухнею з плитою, шафою для посуду, холодильником, обіднім столом і кількома спальними місцями. Також машина оснащується підйомним дахом з наметом.

Компанія Benchmark Vehicles, яка спеціалізується на переобладнанні різних автомобілів в будинки на колесах, представила свій новий проект – кемпер під назвою Leithaus. Машину побудували на базі мінівена Mercedes-Benz Sprinter 2019 року випуску. Як повідомляє Business Insider, ціна на автомобіль складає $ 275 тис.

За словами самих розробників, попит на їхні машини під час пандемії COVID-19 виріс в рази, так як подорожі всередині країни стали дуже популярними. Черга з бажаючих придбати будинок на колесах розтягнулася вже до 2022 року.

«Так як в цьому році зарубіжні поїздки дуже обмежені і, швидше за все, залишаться такими в 2021 році ми фіксуємо значне зростання інтересу до подорожей всередині США. Автобудинки – це справжній порятунок для любителів пригод в цей важкий час», – розповів засновник Benchmark Vehicles Леланд Гілмор.

Що стосується Leithaus, то він був побудований спочатку в єдиному екземплярі за приватним замовленням. На будівництво кемпера у інженерів пішло близько 4,5 місяців. Автодім розрахований на чотирьох чоловік. Подорожувати на машині можна в будь-яку погоду, для цього Leithaus оснастили різними утеплювачами, теплоізоляцією вікон і кондиціонером.

Автодім комплектується, душем, кухнею з плитою, шафою для посуду, холодильником, обіднім столом і кількома спальними місцями. Також машина оснащується підйомним дахом з наметом. Вода для приготування їжі і душу надходить з бака об’ємом 160 літрів і проходить фільтрацію.

Для любителів активного відпочинку кемпер укомплектували спеціальними кріпленнями для велосипедів і лиж. Для отримання додаткової енергії використовуються генератор і сонячні батареї.


Не пропустіть