Ferrari планує випустити ще два нових позашляховика

Очікується, що Ferrari Purosangue з’явиться вже в 2022 році. У Маранелло розробляються два нових кросовера. Ці високопродуктивні Ferrari під кодовою назвою F244 і F245 можуть заробити на успіху моделей конкуруючих брендів, таких як Lamborghini Urus. Про це повідомляє журнал CAR Magazine.

Звіт цікавий тим, що у виробника суперкроссовера Porsche всього дві моделі: Cayenne і Macan. Таким чином, для компанії зі значно меншим річним обсягом виробництва, такої як Ferrari, випуск трьох позашляховиків було б досить незвичайним кроком.
Здається малоймовірним, що Ferrari створить щось настільки маленьке, як Macan. А масивний позашляховик розміром з BMW X7 навряд чи впишеться в іншу частину духу Ferrari.

Оскільки гібридизація стає все більш і більш затребуваною від європейських автовиробників, також здається можливим, що Purosangue і будь-які потенційні наступні моделі будуть використовувати електрифіковані силові агрегати. Однак на даний момент у Ferrari є V8 з турбонаддувом, великий V12 і гібридний пакет V6, який повинен бути готовий до 2022 року.

Що б не потрапило під капот Purosangue, його неминуче будуть порівнювати з іншими суперкроссоверами, такими як Urus, Aston Martin DBX і Cayenne. Це означає, що йому доведеться конкурувати з машинами, які продукують 675 к.с. на верхньому рівні шкали.

Повнопривідна система також є обов’язковою в цьому класі, тому Ferrari буде використовувати досвід, отриманий від FF і GTC4Lusso, оскільки Purosangue буде орієнтований на асфальт, а не на бездоріжжі. Якщо він в кінцевому підсумку перейде на гібридний маршрут, є також вірогідність поділу трансмісії між осями.

Це незалежний рендеринг Даніеля Кроссман, який жодним чином не пов’язаний з Ferrari і не схвалюється нею.