Nissan представив спеціальну версію кросовера Juke (Фото)

Японська автомобілебудівна компанія Nissan представила споживачам спецверсію свого кросовера Juke під ім’ям Enigma. Головною новинкою є можливість керування транспортним засобом за допомогою голосового помічника Amazon Alexa. Причина в тому, що оснащення Nissan Juke Enigma містить в собі новий мультимедійний комплекс Nissan Connect.

Тепер за допомогою голосового помічника і спеціального додатку Nissan Skill з’явилася можливість управляти різними системами і отримувати до них доступ. Відповідно, можна з’ясувати, скільки палива залишилося на борту, і зрозуміти, чи заблоковані двері автомобіля. Ще використовуючи інформаційно-розважальний комплекс і його інтеграцію з телефоном можна отримати доступ до оповіщення.

Зовнішній вигляд спеціальної версії Enigma отримав пару особливостей. Наприклад, автомобіль обзавівся 19-дюймовими колісними дисками чорного кольору. На бічних дзеркалах і даху тепер красуються унікальні візерунки. Один малюнок і напис Enigma помітні на задній стійці.

Тепер машині доступне двоколірне забарвлення: основний кузов отримав доступ до сірого (Gun Grey) і білому (Pearl White) кольорам, а дах – тільки до чорного. Доступне і повністю чорне забарвлення.


Не пропустіть