В Україні відремонтують важливу автомобільну дорогу

Служба автомобільних доріг Одеської області уклала угоди на поточний середній ремонт дороги загального користування державного значення Т16-44.

Як Strou.net стало відомо з повідомлення служби з посиланням на Одеську обласну адміністрацію, мова йде про ремонт дороги КПП «Лісне» -КПП «Малоярославець Перший». Угода була укладена з компаніями «Автомагістраль-Південь» і «Евродор». Підрядні організації повинні завершити всі роботи до кінця поточного року.

Повідомляється, що ремонт однієї ділянки проведе ТОВ «Автомагістраль-Південь», вартість робіт – 285 мільйонів гривень, а ремонт інших чотирьох ділянок виконати ТОВ «Евродор», на це компанії виділено 267 мільйонів гривень.

Обидва ремонти проведені при мінімальній конкуренції двох обраних виконавців. Знижки на роботи склали 3% і 1,5%. Повідомляється, що пропозиція ТОВ «Миколаївбудцентру», ще одного учасника торгів, було відхилено через відсутність банківських гарантій. Служба автодоріг області замовила ремонтні роботи на 5,35 мільярдів гривень. При цьому «Евродор» отримав 12 підрядів на 1,2 мільярда гривень.