Компанія Kia анонсувала новий електричний кросовер (Фото)

Південнокорейська автомобілебудівна компанія Kia недавнім тизером анонсувала новий електричний кросовер. Звичайно, зображення не розкриває подробиць, а більше інтригує, але очевидно, що виробник «засвітив» зображення електрокара CV, що базується на інноваційній базі E-GMP.

Кілька днів тому автовиробник з Південної Кореї представив публіці новий, більш сучасний логотип. Тоді ж можна було побачити і тизер нового електричного кросовера, вірніше, невелику ділянку передньої частини авто з новим логотипом. Імовірно, анонсованою моделлю був електрокроссовер Kia CV, але так це чи ні, ми зможемо дізнатися вже скоро, в рамках запланованої компанією на 15 січня презентації.

Як повідомляють мережеві джерела, в новому кросовері від Kia, побудованому на платформі E-GMP, з великою ймовірністю можуть бути впроваджені рішення з концепту Imagine by KIA. Зокрема, новинка може отримати аналогічну радіаторну решітку, але з більш гладкими лініями і розташованої на ній фронтальною камерою.

Що стосується характеристик Kia CV, то вони поки не розголошуються, але очікується, що новинка отримає 313-сильну електричну установку. В цьому випадку у кросу буде запас ходу на електротязі близько 550 кілометри, а на розгін до першої «сотні» йому потрібно 5,2 сек.


Не пропустіть