Sony тестує перший електрокар на дорогах загального користування (Відео)

В середині минулого року електромобіль Sony Vision-S перетворився з простого прототипу в щось, що, за словами компанії, наближеного до реальності.

Нагадаємо, що в липні компанія Sony оголосила, що планує почати випробування свого автомобіля на дорогах загального користування до кінця 2020 року. Як і обіцяла, компанія вивела машину на випробування.

Хоча Sony не представила нову інформацію про електромобіль на своєму виступі на виставці CES 2021, Sony заявила, що почала випробування електромобіля в Європі в грудні, і поділилася відеороликом про електрокар, який їде по мальовничих австрійських дорогах – недавно анонсований компанією безпілотник Airpeak також з’являється в відео.

Коли Sony вперше представила S-Vision на виставці CES 2020 року, вона заявила, що створила автомобіль, щоб продемонструвати свої технології компаніям автомобільної промисловості. Прототип, який ми бачили на виставці, мав два двигуни потужністю 200 кВт і був схильний розганятися до 100 км/год за 4,8 секунди. У той час Sony заявила, що у автомобіля також є технологія автономного водіння 2-го рівня, але в майбутньому планується зробити його більш автономним.