Останки культової Ferrari продали за ціною нового Renault Sandero (Фото)

На онлайн-аукціоні Bring a Trailer з’явився в продажу незвичайний лот – кузов Ferrari 250 GT роботи Pininfarina, випущеної в 1958 році. До кузову додаються також старі сидіння і деякі елементи обробки салону. Оцінений набір на даний момент в 13 тисяч доларів – це еквівалент вартості в Україні нового Renault Sandero Stepway.

Купе Ferrari 250 GT з шасі за номером 1543GT позбулося свого кузова, як випливає з опису, в 2014 році. Причина операції не називається. Кузов, раніше колишній чорним, розділили на чотири елементи – окремо передня і задня частини, передні крила зі стійками лобового скла і дах з задніми крилами і каркасом салону.

Утворені елементи зачистили і пофарбували в червоний – очевидно, щоб уберегти від іржі. Однак, як зазначає продавець, подекуди сліди корозії на металі все ж є.

Несуча панель приладів конструкція залишилася на місці. Крім того, до металевих деталей продавець докладе залишки крісел, капот, задній бампер, паливний бак, окантовки віконних прорізів і деякі деталі оздоблення інтер’єру – судячи з фото, теж перебувають в дуже зношеному стані.

13 тисяч доларів – далеко не найвища ціна за старі компоненти раритетних автомобілів. На аукціоні eBay раніше виставлялися на продаж сидіння від першого прототипу Chevrolet Corvette, яким вже майже 70 років. Коштують вони 90 тисяч доларів.


Не пропустіть