Як виглядає 43-річний броньований Volkswagen Beetle (Фото)

Учасники онлайн-аукціону Get Your Classics в грудні минулого року отримали можливість поторгуватися за броньований Volkswagen Beetle, що зійшов з конвеєра в 1978 році. Однак після закінчення торгів раритетне авто так і не змогло знайти власника, але купити його можна і зараз, зв’язавшись з організаторами аукціону.

Виставлений на торги 42-річний Volkswagen Beetle планували продати як мінімум за 35 000 євро, але покупці реагували на досить цікавий лот «мляво» і максимум змогли запропонувати приблизно половину цієї ціни. Тому в підсумку машину зняли з аукціону, а бажаючим її придбати пропонують безпосередньо зв’язуватися з організаторами Get Your Classics.

Що стосується цього Volkswagen Beetle, то відомо, що спочатку він належав якомусь бізнесменові, який проживає в Болоньї. Саме він багато років тому звернувся до професіоналів і ті зробили авто броньованим, так як чоловік побоювався «кримінальних елементів».

Volkswagen Beetle після доопрацювань став важчим на три сотні кілограм, що, втім, не відбилося негативно на керованості. Авто отримало посилений кузов, для чого використовувалися листи сталі товщиною 3 см. Технічна частина залишилася недоторканою, тобто, під капотом Beetle все так же оснащений 34-сильним мотором об’ємом 1200 см³. Машина активно експлуатувалася в перші роки «життя», за весь час «набігає» понад 45 тис. км, але збереглася в дуже непоганому стані.


Не пропустіть