Kia готує новий великий седан (Фото)

Плани корейської компанії KIA по зміні назви свого флагмана K7 на K8 були відомі ще в 2020 році. Як повідомляє південнокорейська преса, седан, який на деяких авторинках відомий як Cadenza, незабаром переживе тотальний рестайлінг, разом з ним отримавши і оновлений логотип компанії.

KIA K8 є першим великим проектом компанії, запланованим на поточний рік після оголошення нової світової стратегії марки. Презентація моделі пройде в березні цього року.

Зовсім недавно в Мережі з’явилися зображення, на яких продемонстрований тестовий прототип компанії K8. Як стверджує автор цих фотографій, K8 виглядає набагато більше попередника K7, і оснащується він набагато багатше, ніж актуальна версія 4-дверки.

Всередині автомобіля варто очікувати появи повністю цифрової приладової панелі, з’єднаної з великогабаритним екраном, а також електро-селектора коробки передач у вигляді шайби, яка вже є в нових моделях K5, Sorento і Carnival.

Передбачається, що нова модель буде приводитися в дію 3,5-літровим бензиновим двигуном на 294 к.с., який прийде на зміну 3-літровому бензиновому агрегату в зв’язку з поліпшеною продуктивністю. Вперше повнопривідна система може бути запропонована моделі саме з цим новим двигуном.


Не пропустіть